Tallinn valis välja esimesed kümme sooduskorteri saajat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna teise elamuehitusprogrammi esimesele sajale munitsipaalkorterile kokku rohkem kui tuhat taotlust saanud komisjon langetas täna esimesed otsused.


«Pika ja pingelise töö tulemusena valiti tuhatkonna taotluse seast välja esimesed kümme peret, kellele korteri üürile andmine kinnitatakse järgmisel linnavalitsuse istungil,» ütles abilinnapea Eha Võrk linna pressiteenistuse vahendusel.

«Taotlejate puhul tuleb tõdeda, et ühiseks jooneks on järgmised asjaolud: väga kehvad elamistingimused, üldjuhul on tegemist paljulapselise perega või perekonnaga, kes kasvatab erivajadustega last. Kõik kümme korterisaajat esitasid oma avalduse taotluse esitamise perioodi esimestel päevadel,» rääkis Võrk.

Tallinna linnavaraametile esitati soodsa hinnaga korteri üürile saamiseks kokku 1109 taotlust ehk umbes üksteist taotlust iga korteri kohta. «See tõestab, et käivitatud teine elamuehitusprogramm on äärmiselt vajalik,» nentis abilinnapea.

Tallinna teise elamuehitusprogrammi raames on plaanis lähiaastail juurde ehitada kokku kuni tuhat munitsipaalkorterit. Käesoleval aastal läheb taotluse esitanute vahel jagamisele sada korterit Lasnamäel, Raadiku elamukvartalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles