ETV peatoimetajaks saab Heidi Pruuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Pruuli
Heidi Pruuli Foto: Ove Maidla

ETV programmi peatoimetajana alustab 1. oktoobrist tööd Heidi Pruuli.

Praegu ETV muusika- ja suurprojektide tellijana töötanud Pruulile tegi vastava ettepaneku Rahvusringhäälingu (ERR) juhatus.

ERR-i juhatuse liikme Hanno Tombergi sõnul sai valiku puhul määravaks Pruuli pikaajaline töökogemus ETV-s ja edukas teleprojektide elluviimine.

Tombergi hinnangul on Pruuli sihikindel ja ta on valmis võtma vastutust ETV programmi edasiarendamisel vastavuses rahvusringhäälingu seaduse ja ERR arengukavaga.

Uue peatoimetaja ülesanneteks on avalik-õigusliku teleprogrammi tootmine ja selle arendamine.

Pruuli sõnul on teletöö oma aina uuenevate võimalustega on pidev enese proovilepanek ja just sellisena põnev.

«ETV käekäik ja tulevik uues ringhäälingus tähendavad mulle palju, nagu ka siin töötavad inimesed,» kinnitas ta. «Usun, et suudame olla vaatajate ootuste tasemel ja olla neile arukateks kaaslasteks.»

Pruuli on lõpetanud Tallinna Riikliku Konservatooriumi muusikateaduse erialal, töötanud Eesti Televisioonis alates 1980. aastast muusikatoimetaja, kultuurisaadete peatoimetaja ja peaprodutsendi ameteis.

2005. aastast on Heidi Pruuli Eesti Televisiooni programmitellija, koordineerides muusikaprogrammi kõrval ka ühiskonnale olulisi suuri teleülekandeid.

Eesti Rahvusringhäälingu tele- ja raadioprogrammide kõik peatoimetajad on naised, lisaks Pruulile ka raadiprogrammide juhid Riina Rõõmus, Mary Velmet, Heidy Purga, Tiia Teder ja Mai-Ann Kärmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles