Rooli taga kokku kukkunud bussijuht suri

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEBE ekspressbuss.
SEBE ekspressbuss. Foto: Peeter Langovits

Tallinnast täna lõuna ajal Tartusse väljunud liinibussi juhti tabas Tartusse sissesõidul terviserike ning mees suri.

AS Sebe liinidirektor Väino Moor kinnitas Postimees.ee'le, et bussijuht suri terviserikke tagajärjel. 

«Politsei meile täpsemalt ei öelnud põhjust, kuid ilmselt oli tegemist südamerikkega,» ütles Moor. 

Postimees.ee lugeja kinnitusel oli bussifirmale Sebe kuuluv ühissõiduk jõudnud parasjagu Tartusse ning seisis kesklinnas foori taga, kui bussijuht kokku vajus.

Tegemist oli kell 12 Tallinnast väljunud Sebe ekspressbussiga ning intsident leidis aset, kui buss seisis foori taga Tartus Riia tänaval Kauburi kaubamaja juures.

«Hetkeks tekkis paanika, kohale jõudnud kiirabi tõstis bussijuhi välja ning andis abi,» rääkis Postimehele juhtunust teatanud kodanik.

AS Sebe liinidirektor Väino Moor ütles postimees.ee´le, et bussijuhi surm tuli neile šokina. «Ta oli rõõmsameelne mees, 46-aastane ja meil tööl alates 2000. aastast. Keegi ei osanud kahtlustada küll, et tal võiks tervisega probleeme olla,» ütles Moor.

«Ta alustas tööpäeva Tartust kell 8 ning väljus Tallinnast tagasi Tartusse kell 12. Dispetšer rääkis, et jõi hommikul oma kohvi ja tegi nalja nagu ta igal hommikul on teinud,» selgitas Moor.

Reisijatele saadeti asendusbuss, mis nad bussijaama toimetas.

Politsei kinnitusel sai kiirabi väljakutse kell 14.23 ning üritas meest kohapeal elustada. Pealtnägijate sõnul fikseeriti surm kümmekond minutit hiljem.

Kell 15.21 kurtis üks Postimees.ee lugeja, et kiirabi oli sündmuskohalt lahkunud ning surnukeha lamas endiselt sündmuspaigal muru peal, kaetult tekiga.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Marge Kohtla sõnul tekkisid surnukeha transportimiseks kohale kutsutud sõidukil tehnilised probleemid ning protseduur võttis tavapärasest kauem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles