Varjupaik lükkas ratastoolis surnu tänavale

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Narva kodutute öömaja juures ehmatas esmaspäeva varahommikul linlasi ratastoolis istuv keskealine surnud mees, kes oli öösel olnud varjupaigas ja seal hinge heitnud, ning kelle korrapidaja lükkas kiirabi ja surnuvedajate tulekuni tänavale.


Varjupaiga direktori Eduard Sadala kinnitusel tuli 52-aastane mees nende öömajja juba pühapäeva õhtul, kirjutab Õhtuleht.

«Nii palju kui mina tean, oli ta väga purjus, ei suutnud isegi rääkida,» seletas Sadala, lisades, et mees sai abi, ehkki varjupaik poleks pidanud sellises olukorras klienti üldse sisse võtma.

Kuna öömajalised peavad kodukorra järgi varjupaigast hommikul lahkuma, siis mindi esmaspäeva hommikul invaliidi välja lükkama, rääkis Sadala.

Korrapidaja olevat esialgu arvanud, et mees tukub ratastoolis, kuid siis aimanud ta halba ja avastanud, et öömajaline ei hinga enam, mispeale lükatigi ta kiirabi saabumiseni õue.

Ida prefektuuri pressiesindaja ütles eile Postimees.ee'le, et politsei on alustanud uurimist juhtunu asjaolude välja selgitamiseks. Pärast lahkamistulemuste selgumist otsustab politsei kriminaalasja algatamise küsimuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles