Vallandatud raadiotoimetaja süüdistab Hanno Tombergi laimamises

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töölt lahti lastud Andrei Titov süüdistab Hanno Tombergi laimamises. Pildil on Hanno Tomberg.
Töölt lahti lastud Andrei Titov süüdistab Hanno Tombergi laimamises. Pildil on Hanno Tomberg. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Raadio 4 vastutav toimetaja Andrei Titovi hinnangul laimas rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg teda meedias, rikkudes ise neid sisekorraeeskirja neid punkte, mille alusel Titov vallandati.

«Minu lahti laskmist Raadio 4 toimetusest põhjendate Teie isiklikult sellega, et mina olen rikkunud sisekorraeeskirju, kus on märgitud, et ei tohi solvata või laimata oma kaaskolleege,» kirjutab Andrei Titov oma avalikus kirjas rahvusringhäälingu juhatuse esimehe Margus Allikmaale.

Titovi hinnangul on aga ringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg tema vallandamist meedias kommenteerides eksinud ise täpselt samade punktide vastu, kuna laimas teda avalikkuse ees.

«Loodan Teie poolt õiglasele lahendile, mis näitaks, et võitluses laimuga olete valmis tegema kõike võimalikku ning ei talu kaheseid standardeid,» pöördus Titov ringhäälingu juhi poole.

Reedeses Kanal 2 saates «Reporter» väitis Hanno Tomberg, et Titov halvustas oma blogis Urmas Oti tervist. Vallandatud raadiotoimetaja aga väidab, et tema Urmas Oti tervisest oma blogis ei kirjutanud ning Bravos ja Naistelehes ilmunud info selle kohta pärineb hoopis teistelt raadiotöötajatelt. Sellele olevat Titovi kinnitusel ka viidatud neis artiklites.

«Kui Te omate kõrget moraali ja eetikaprintsiipe, siis peaksite üles otsima ka neid töötajaid, kes andsid Bravole ja Naistelehele Urmas Oti tervise kohta puudutavat informatsiooni,» kirjutab Titov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles