Aasta ohvitseriks sai kapten Andrus Merilo

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ohvitseriks tunnistatud Andrus Merilo Afganistanis Helmandi provintsis.
Aasta ohvitseriks tunnistatud Andrus Merilo Afganistanis Helmandi provintsis. Foto: Postimees.ee

Riigikaitse edendamise sihtasutus tunnistas aasta ohvitseriks kapten Andrus Merilo, aasta allohvitseri preemia saab staabiveebel Meelis Piirsalu.

Sellel aastal saab aasta ohvitseri preemia ja sellega kaasnevad 50 000 krooni kapten Andrus Merilo ning aasta allohvitseri preemia staabiveebel Meelis Piirsalu, teatas Kaitsejõudude Peastaap.

Lisaks antakse neljale ohvitserile ja kahele allohvitserile 10 000 krooni suurused ergutuspreemiad.

«Meie ühiseks eesmärgiks oli luua iga-aastane premeerimissüsteem, millega oleks võimalik tänu avaldada kaitseväelastele, kes on oma tööga silma paistnud kui algatusvõimelised, usaldusväärsed ja aktiivsed kaitseväelased, kelle tegevus nii tööl kui ka väljaspool tööaega tekitab ühtekuuluvust ja kannab edasi kaitseväe põhiväärtusi,» ütles preemiat rahastanud ettevõtja Toomas Luman.

Kaitseväe 89. aastapäevale pühendatud vastuvõtul üle antav preemia on esmakordne ja seni suurim eraalgatuslik tunnustus kaitseväelastele.

Vastavalt statuudile valitakse igal aastal üks ohvitser ja allohvitser, kes saavad aasta ohvitseri ja aasta allohvitseri tiitli koos sellega kaasneva rahalise ergutusega.

Statuudi kohaselt võib iga kaitseväelane teha ettepanekuid oma kolleegide, ülemate, alluvate hea teenistuse tunnustamiseks. Preemia kätte andmine toimub pidulikult kaitseväe aastapäevale pühendatud ürituste raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles