Kunstiakadeemia kuulutas välja rektori valimised

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi.
Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eesti Kunstiakadeemia kuulutas välja rektori valimised, kuna praeguse rektori Signe Kivi ametiaeg lõpeb tuleval kevadel.


Rektor valitakse ajavahemikuks 5. aprill 2010 - 4. aprill 2015, teatas õppeasutus. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 9. novembril 2009.

Täpsem teave rektori valimise kohta, valimise kord ja reglement ning CV vorm on saadaval Eesti Kunstiakadeemia kodulehel www.artun.ee/rektorivalimised.

95. juubelit tähistav Eesti Kunstiakadeemia on Eesti ainus kunsti-, disaini-, arhitektuuri- ja kunstikultuurialast kõrgharidust andev avalik-õiguslik ülikool, mis on katkematult tegutsenud 1914. aastast.

Eesti Kunstiakadeemia pürgib visuaalkultuuri valdkondades juhtivaks rahvuslikuks ja rahvusvaheliseks innovaatiliseks keskuseks. EKA tegeleb peale aktiivse õppe-ja teadustöö ka loometööga ning pakub Avatud Akadeemia kaudu täiendkoolitust.

Eesti Kunstiakadeemias õpib hetkel üle 1100 tudengi. EKA teeb koostööd ligi 100 välisülikooliga ning on mitmete rahvusvaheliste võrgustike liige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles