Presidendi Kärajad keskenduvad seekord usaldusele ja vastutusele

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu oktoobris oli presidendi Kärajate teemaks haridus.
Mullu oktoobris oli presidendi Kärajate teemaks haridus. Foto: Sille Annuk

Täna toimuvad Tallinnas presidendi mõttekoja ja Tartu Ülikooli eetikakeskuse ühised Kärajad, mis keskenduvad tänavu usaldusele ja vastutusele poliitikas, majanduses ja ühiskonnas.


Ligi 150 arvamusliidrit otsivad ühiselt ja eraldi vastuseid Eesti tuleviku olemuslikele küsimustele ning vahetavaid mõtteid majandussurutise õppetundide üle, teatas presidendi kantselei.



Kärajapäev algab kell 11 president Toomas Hendrik Ilvese avatervitusega ning päädib kell 16 algava ligi kahetunnise diskussiooniga riigikogus esindatud erakondade esimeeste vahel. Diskussiooni modereerib BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar.



Samuti toimub kaks paneeldiskussiooni. Majanduse-teemalist diskussiooni juhatab Eesti Panga asepresident Märten Ross, paneelis on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman ja pangandustegelane Indrek Neivelt.

Diskussiooni ühiskonna ja poliitika teemal juhatab Tartu Ülikooli eetikakeskuse juhataja professor Margit Sutrop, paneelis osalevad rahvusringhäälingu juhatuse liige Tiina Kaalep, politoloog Iivi-Anna Masso ja ärikonsultant Raivo Vare.

Kärajad said president Ilvese algatusel avalöögi 2007. aasta oktoobris Pärnus, mullu koguneti Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles