Öise Vahtkonna liige jätkab võitlust politseiga riigikohtus

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öise Vahtkonna liige.
Öise Vahtkonna liige. Foto: Peeter Langovits

Kremli-meelse rühmituse Öine Vahtkond liige Sergei Tõdõjakov jätkab kohtuteed Põhja prefektuuri vastu ning moraalse kahju hüvitamise nõudmist riigikohtus.


Tõdõjakov (51) ei ole rahul Tallinna ringkonnakohtu otsusega, millega tühistati varem osaliselt tema kasuks langetatud otsus, kirjutasa

ERR uudisteportal

.

Jaanuari alguses tunnistas Tallinna halduskohus Põhja prefekti mullu kevadel tehtud kolm esildist miitingute keelamise kohta õigusvastaseks, kuid jättis Tõdõjakovile väljamõistmata tema nõutud 80 000 krooni.

Halduskohus märkis, et Tõdõjakovi moraalne kahju on hüvitatud juba sellega, et kohus tunnistas prefekti esildisd õigusvastaseks.

Tõdõjakovi sõnul tekitas prefektuur ja toonane prefekt Raivo Küüt talle moraalset kahju, kui keeldus eelmise aasta kevadel andmast talle luba aprillirahutuste aastapäevale pühendatud miitingute korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles