Rannu perearst võidab hääli optimismiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma koduga ühe katuse all Rannu vallas perearstina tegutsev Silvi-Silja Koemets kuulub ka praegusesse vallavolikokku. Oma edu võtmeks ka sel aastal peab naine ausust, järjepidevat töötahet ja optimismi.
Oma koduga ühe katuse all Rannu vallas perearstina tegutsev Silvi-Silja Koemets kuulub ka praegusesse vallavolikokku. Oma edu võtmeks ka sel aastal peab naine ausust, järjepidevat töötahet ja optimismi. Foto: Priit Simson

Tartumaa Rannu perearst ja kohaliku vallavolikogu liige Silvi-Silja Koemets (71) kardab aega, kui tal ei ole enam mitte midagi teha ning ta peab niisama ajal minna laskma.


Miks juba soliidses vanuses naisterahvas volikogusse kandideerib, selle peale ütles perearst Koemets, et ta on eluaeg olnud ühiskondlikult aktiivne ning miks mitte hoolitseda siis sotsiaalse olukorra pärast oma vallas. «Kardan õudusega, et mis ma siis tegema hakkan, kui ma enam arst ei ole,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles