Reporter.ee: Savisaar hakkab iga kuu Kalev Spordis üles astuma

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sotsiaaldemokraadid süüdistavad Edgar Savisaart Putini Venemaale sarnase propagandamasina loomises.
Tallinna sotsiaaldemokraadid süüdistavad Edgar Savisaart Putini Venemaale sarnase propagandamasina loomises. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnapea Edgar Savisaar hakkab Oliver Kruudale kuuluvas telekanalis Kalev Sport üles astuma iga kuu.

Tallinna vastne meediajuht Georg Pelisaar kinnitab, et esimene tunniajane otsesaade läheb eetrisse juba järgmisel neljapäeval, vahendas Reporter.ee.

«Saate pealkiri on «Teletallinn». Linnapea räägib selles saates viimasel ajal linnas toimunust, vastab televaatajate küsimustele ja annab ka väikese ülevaate, millised otsustused Tallinnat lähiajal ees ootavad,» rääkis Pelisaar.

Pelisaar ei avalikustanud Reporter.ee’le, kui palju saate tootmine maksma läheb.

Peaminister Andrus Ansip ei pea õigeks erakanalist eetriaja ostmist. 

«Ma ei näe mitte mingisugust põhjendust sellele, et meie kohalikud omavalitsused hakkaksid omale erakanalitest väljapääsu avalikkusesse ostma,» ütles peaminister.

Tallinna linnavolikogu opositsioonipoliitikute arvates kuritarvitab Keskerakond maksumaksja raha ning teeb endale sellega propagandat.

«Ma usun, et Oliver Kruuda ja tema Kalev Meedia on väga ustavad partnerid Keskerakonnale ja me saame nüüd näha Edgar Savisaare selliseid Urmas Oti stiilis saateid pea iga nädal,» rääkis Nikolai Stelmach Isamaa ja Res Publica Liidust. «Aga terve selle show eest maksame jällegi meie.»

Edgar Savisaare sõnul ongi opositsiooni kohustus olla tige. 

«Kui nemad oleksid võimul ja meie opositsioonis, siis võib-olla meie oleks ka tigedad,» lausus Tallinna linnapea.

Lisaks linnapea saatele ostab Tallinna linnavalitsus Kalev Spordist ka iganädalasi ligi pooletunniseid Tallinna kultuuri ja sporti tutvustavaid saateid, selgus videolõigust.

Kanal 2 andmetel on Tallinnal plaanis osta eetriaega ka kõige vaadatavamalt venekeelselt telekanalilt Pervõi Baltiiski Kanalilt. Georg Pelisaare sõnul hetkel veel konkreetset kava venekeelselt kanalilt eetriaega osta pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles