Harku vallavanem esitas eelkäija vastu politseisse avalduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kasuri.
Ott Kasuri. Foto: Peeter Sirge

Harku vallavanem Kaupo Rätsepp esitas politseile avalduse, et algatataks uurimine endise vallavanema Ott Kasuri tellitud multimeediaprogrammiga seotud seaduserikkumiste väljaselgitamiseks.

«Hoolimata ebamugavast ajastusest tegin politseile avalduse antud tehinguga seotud asjaolude uurimiseks,» teatas Rätsepp pressiteates.

«Asjaga kaasneb oluline avalikkuse huvi ning avaliku võimu üldise usaldusväärsuse huvides peavad vastavad uurimisorganid toimunule hinnangu andma,» põhjendas ta sammu.

Valla revisjonikomisjon tuvastas 10. septembril vallavalitsusele üleantud aktis, et 11. märtsil 2007 allkirjastas Harku toonane vallavanem Ott Kasuri Leima Film AS-iga lepingu, mille kohaselt telliti Harku vallale multimeediaprogramm 357 960 krooni eest. Vallavalitsuse otsus kõnealuse multimeedia-DVD tellimiseks tehti aga 20. märtsil, s.o. 9 päeva pärast lepingu sõlmimist, ning ligi viis korda väiksemas summas ehk 76 500 krooni eest.

Pressiteateas lisatakse, et sõltumatud eksperdid on valminud multimeediaprogrammile andnud hävitava hinnangu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles