Eesti mehe surnuks peksnud iirlane tunnistas end kohtus süüdi

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Ülemöödunud aastal Dublini lennujaamas Eesti mehe Valeri Ranerti surnuks peksnud iirlane tunnistas kohtuistungil süü üles.


26-aastane Ian Daly võttis kohtuprptsessi kolmandal päeval süü surmaga lõppenud peksu eest omaks, kirjutab Belfast Telegraph.

27-aastane Eestist pärit veokijuht Valeri Ranert peksti 2007. aasta 30. aprilli varahommikul Iirimaal Dublini lennuväljal tema tüdruksõbra silme all surnuks väidetavalt mobiiltelefoni pärast.

Ranertiga autos olnud naine ütles oma tunnistuses, et vähemalt kaks meest lähenesid nende autole, lõhkusid auto sisse külgaknad ja lõid tema poiss-sõpra vastu pead. Seejärel lohistasid ründajad Ranerti autost välja ning peksid teda muuhulgas pähe.

Läbipekstud mees viidi Beaumonti haiglasse, kus ta öösel suri. Hilisemal lahkamisel selgus, et saatuslikuks saidki peavigastused.

Varem on Ian Daly oma süüd eitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles