Lapsi ahistanud liputaja võib saada tingimisi karistuse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkosmugeldaja pääseb ennetähtaegselt vanglast välja.
Narkosmugeldaja pääseb ennetähtaegselt vanglast välja. Foto: AP/Scanpix

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus keskealisele mehele väikeste tüdrukute seksuaalse ahistamise ja nende ees liputamise eest tingimisi vanglakaristust.


Põhja ringkonnaprokurör Andra Sild nõudis Eldur Heinmetsale (65) lõplikuks karistuseks tingimisi kahe aasta ja kuue kuu pikkust vangistust kolmeaastase katseajaga. Prokuröri nõudmisel peaks kohus Heinmetsale määrama täiendava kohustusena osalemise sotsiaalabiprogrammis, vahendas

ERR Uudised

.

Prokurör nõudis mehele tingimisi vangistust arvestades varasemat kohtupraktikat sellistes teise astme kuritegudes ning võttis arvesse seda, et mees on varem karistamata.

Süüdistuse järgi liputas Heinmets mullu juulis Harjumaal Tabasalu rannas korduvalt kahe 10-aastase ja üheksa-aastase tüdruku ees ning käskis neil osaleda tema sugukire rahuldamisel ning kui lapsed keeldusid, siis rahuldas mees end nende nähes ise, märkis süüdistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles