Glämmilaat hullutas naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glämmilaada idee autor, Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak ostis disainer Kirill Safonovi käest prosse.
Glämmilaada idee autor, Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak ostis disainer Kirill Safonovi käest prosse. Foto: Postimees.ee

Laupäevasel Rotermanni kaubanduskeskuses toimunud Cosmo Glämmilaadal said kõik soovijad kuulsuste riidekappi piiluda.

Teiste seas olid üritusele oma rõivaid, kingi ja kotte müüma tulnud lauljatar Eda-Ines Etti, stilist Karolin Kuusik, ajakirjas Buduaar töötav Kati Toots ja kõhutantsija Ines Karu.

Parima tehingu tegi Ines Karu oma ainulaadse rohelise Kookai kleidiga, mille müügihinnaks Glämmilaadal oli vaid 450 krooni. «Ostsin selle Rootsist neli aastat tagasi umbes kümme korda kallimalt,» kommenteeris ta.

Tuttmüts ja õhtukleidid

Karolin Kuusik müüs lõbusaid T-särke ja seksikat kassnaisega pluusi, mille hinnad jäid paarisaja krooni kanti. Fotograaf Indrek Galetin kauples Kuusiku käest endale valge-rohelise kirju tuttmütsi.

Kati Toots oli letti pannud õhtu- ja koktelikleidid. Toots jagas glämmiriiulit kaksikutest Mari ja Kristi Ojasaarega ning sealt võis leida põhiliselt väikeseid teatrikotikesi, kõrge kontsaga saapaid ja kingi. Naiste eksklusiivsete asjade hinnad algasid 500 kroonist, saabaste eest, mida vaid mõned korrad kantud, tuli välja käia 1000 krooni.

Glämmilaada alguses said müüma tulnud naised oma asju teistega vahetada. Toots tegi kaupa oma kolleegidega Buduaarist, näiteks ajakirja värske peatoimetaja Merlyn Uuskülaga.

Menukas algatus

Ines Karu oli müüki pannud ka erinevaid ehteid, mille hinnad algasid 15 kroonist ning mis osteti ära juba esimese tunniga.

Glämmilaadal olid sisseoste tegemas ka Katrin Siska, Elis Aunaste, Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Cosmopolitani peatoimetaja, Glämmilaada idee autor Merle Liivak pidas üritust õnnestunuks.

Liivak saabus just New Yorgist, kus kohtus Cosmopolitani ajakirja asutaja Helen Gurley Browniga. «On tore, kui me siin Eestis pingutame ja siis ollakse uhked su üle,» nentis Liivak. «Sellist üritust hakkavad korraldama 53 Cosmopolitani toimetust erinevates riikides.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles