Roland Peets sai piirivalvebrigaadikindrali auastme

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalveameti peadirektor Roland Peets.
Piirivalveameti peadirektor Roland Peets. Foto: Peeter Langovits

Siseminister Marko Pomerants andis täna piirivalveameti peadirektor Roland Peetsile piirivalvebrigaadikindrali auastme.


«Arvestades Roland Peetsi väärikat ja pikaaegset panust Eesti piirivalve arengusse ning lähtudes tema vastavusest kõikidele seadusandlusest tulenevatele nõuetele, allkirjastasin täna käskkirja, mille alusel on Peetsi auaste nüüdsest piirivalvebrigaadikindral,» ütles Pomerants

Praeguseks on Peetsil piirivalvestaaži kogunenud juba üle 20 aasta, teatas siseministeerium. Piirivalveameti peadirektor on Peets alates 5. novembrist 2005. Enne seda oli ta alates 1997. aasta jaanuarist ametis Kirde piirivalvepiirkonna ülemana.

Lisaks andis siseminister tänase käskkirjaga Põhja piirivalvepiirkonna ülem piirivalvekolonelleitnant Mart Saviojale piirivalvekoloneli auastme.

Kokku said ministri käskkirjaga senisest kõrgema auastme 14 piirivalveametnikku. Neist 2 piirivalvekolonelleitnandiks, 2 piirivalvekapteniks, 1 piirivalveleitnandiks ja 7 piirivalvenooremleitnandiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles