Festival koolitab kukununnusid

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutvustava ringkäigu kunstifestivali näitustel lõpetasid kukununnud kuraatorid Marie Vellevoog (vasakult), Triin Tulgiste ja Marika Agu Y-galeriis.
Tutvustava ringkäigu kunstifestivali näitustel lõpetasid kukununnud kuraatorid Marie Vellevoog (vasakult), Triin Tulgiste ja Marika Agu Y-galeriis. Foto: Margus Ansu

Rahvusvaheline kaasaegse kunsti festival Art Ist Kuku Nu Ut, mida kahel eelmisel korral on saatnud publikumenu ja diskussioonid, kannab tänavu nime «Prada Pravda». Festivali senistel kuraatoritel on abiks kolm kukununnut.

Kahel eelmisel aastal tõid festivali peakorraldaja Kaisa Eiche ja kunstiline juht Rael Artel Tartusse huvitavat tänapäevast kunsti nii, et see sai üleriigilise tähelepanu.

Seekordse festivali eel kuulutasid nad varakult välja konkursi «Kuku nunnu». Sellest koorus välja kolm neiut, kes asusid Eiche ja Arteli koolitava käe all tegutsema sama festivali kuraatoritena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles