Avasta kadunud ruumid!

Tiina Kolk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektuuribüroo b210 arhitektid (vasakult) Kadri Klementi, Aet Ader, Karin Tõugu ja Kaidi Õis. Fotol on kujutatud büroo varasem töö. Vaata fotosid Londoni poodiumilt klikkides loo lõpus olevale lingile.
Arhitektuuribüroo b210 arhitektid (vasakult) Kadri Klementi, Aet Ader, Karin Tõugu ja Kaidi Õis. Fotol on kujutatud büroo varasem töö. Vaata fotosid Londoni poodiumilt klikkides loo lõpus olevale lingile. Foto: Marina Puškar / Postimees

Kuna eelmine, maastikuurbanismiga tegelnud biennaali teema jäi rahvale kaugeks, leidsid büroo b210 arhitektid Aet Ader, Kadri Klementi, Karin Tõugu ja Kaidi Õis seekordseks ürituseks kohaliku teema, mille fookuses on nõukogudeaegse ruumipärandi taaskasutus.


«Toonaseid hooneid on meie ümber palju. Kui mullusel Veneetsia biennaalil «Kui pikk on ühe maja elu?» oli fookuses Tallinna linnahall, siis meie liigume sellest teemast edasi ja proovime leida vastuseid küsimusele, mida nõukogudeaegsete ehitiste ja ruumiga üldse teha,» rääkis Õis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles