Last seksile ahvatleda üritanud mees pandi vangi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad.
Käerauad. Foto: Toomas Huik

Harju maakohus saatis vangi mehe, kes üritas interneti jututoas seksile ahvatleda tema teada 12-aastast tüdrukut, kellena tegelikult esines politseinik.

Kohus karistas 33-aastast Alekseid ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleb neli kuud kohe ära kanda, karistuse ülejäänud osa mõistis kohus talle tingimisi kolmeaastase katseajaga, vahendab ERR Uudised.

Lisakohustusena peab Aleksei osalema sotsiaalprogrammides ning ta ei tohi külastada lastele mõeldud internetis asuvaid suhtlusvõrgustikke ega suhelda alla 14-aastaste lastega, välja arvatud lähisugulased.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi ahvatles Aleksei mullu märtsist kuni juulini internetis seksuaalselt talle teadaolevalt 12-aastast tüdrukut, vesteldes «tüdrukuga» detailselt seksist ja tegi ka ettepaneku seksuaalvahekorraks kokku saada.

Aleksei kuritegu jäi lõpule viimata tema tahtest mitteoleneval põhjusel, kuna tüdrukuna esines internetis politseiametnik, tõdes prokuratuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles