Favoriit Ungari jagas Eestile kiitust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris Tallinnas peetud omavahelises mängus tõrjus Ungari kõik eestlaste    rünnakud ja võitis 1:0.
Oktoobris Tallinnas peetud omavahelises mängus tõrjus Ungari kõik eestlaste rünnakud ja võitis 1:0. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti koondis läheb täna MM-valiksarjas võõrsil vastamisi Ungariga, kellele kaotati oktoobris koduväljakul 0:1.

Pärast emotsionaalset ja palju põnevust pakkunud reedest jalgpalliõhtut jookseb Eesti koondis täna taas väljakule, kui MM-valikmängus kohtutakse võõrsil Ungariga. Reedel tuli Hollandi tabava penalti järel lisaminutitel leppida viigiga ning kohtumise lõpus jagatud kaartide tõttu peab Eesti täna hakkama saama mitme põhitegijata.

Ungarlased peavad end tänases matšis soosikuteks, kuid eestlaste hea esitus ei jäänud neil märkamata. «Meie oleme favoriidid, olen lihtsalt optimistlik,» leidis Ungari koondise peatreener Sandor Egervari eile Eesti meediaga suheldes ning märkis samas, et Konstantin Vassiljevi puudumist on nad juba tähele pannud. «Teame, et Eesti parim mees ei mängi, ta lõi Hollandile kaks imelist väravat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles