Õnnetus poeuksel ajendas valuraha küsima

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeta Miller on veendunud, et tema traumade eest peaks Prisma kauplus osaliseltki vastutama ja hüvitist maksma.
Meeta Miller on veendunud, et tema traumade eest peaks Prisma kauplus osaliseltki vastutama ja hüvitist maksma. Foto: Margus Ansu

Annelinna Prismast väljudes raskelt kukkunud ning kaks luumurdu saanud eakas annelinlanna peab traumade põhjuseks valesti töötanud automaatuksi. Prisma aga endal süüd ei näe ja hüvitist maksta ei taha.

18. juulil Prismas käies kukkus 84-aastane Meeta Miller nii õnnetult, et murdis parema käe küünarluu ja reieluukaela. Naine liigub praeguseni väga vaevaliselt ning vaid kõndimisraamile naaldudes. Kodust välja saab ta ainult kahe tugeva talutaja abil.

Ehkki luude hõrenemise all kannatav Miller tarvitas enne õnnetustki jalutuskeppi ning püüdis olla ettevaatlik ja mitte tormata, ei leia ta, et oleks Prisma välisuksele kohatult kauaks koperdama jäänud. Miller on veendunud, et automaatika peaks välistama liugukse sulgumise, kui inimene on alles uksepoolte vahel, kuid Prismas polevat nii läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles