Karikakar lööb täna Jõgeval õie lahti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia juhataja Mare Suviste ja Jõgeva linnavalitsuse arendusspetsialist Erki Teder töötasid eile lasteaias hiliste õhtutundideni, et kõik vajalik tänaseks avamispeoks tehtud saaks.
Lasteaia juhataja Mare Suviste ja Jõgeva linnavalitsuse arendusspetsialist Erki Teder töötasid eile lasteaias hiliste õhtutundideni, et kõik vajalik tänaseks avamispeoks tehtud saaks. Foto: Risto Mets

Kaks aastat on Jõgeva Karikakra lasteaia lapsed oodanud uue maja valmimist ning pidanud leppima üsna kitsastes oludes koolimajas. Maja tasus ootamist, sest hoones ja õuealal ringi käies tekib ka täiskasvanul tunne, et tahaks lasteaeda tagasi.

Värviline, valgusküllane, puhas ja puidulõhnaline – see on esimene emotsioon, mis tabab uksest sisseastujat. Puitu on uue maja ehitusel kasutatud palju, alates fassaadist ja sisekujundusest, lõpetades rühmade mööbli ja hiigelsuurte puitakendega.

Seintel on kasutatud eri värvi laudist, mis sisekujundaja plaani järgi matkib rohukõrsi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles