Kogu sisu vaadatav täisekraanil

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curlify juht Harri Myllynen (vasakult), Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost ja lehe arendus- ja turundusdirektor Jaanus Lillenberg tutvuvad Androidi uue äpiga, mis pakub senisest mugavamat lugemiskogemust.
Curlify juht Harri Myllynen (vasakult), Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost ja lehe arendus- ja turundusdirektor Jaanus Lillenberg tutvuvad Androidi uue äpiga, mis pakub senisest mugavamat lugemiskogemust. Foto: Peeter Langovits

Eile hommikust alates saab oma telefoni laadida Postimehe Androidi platvormi uue mobiilirakenduse, mis võimaldab senisest mugavamalt kursis olla päevauudistega ning meelelahutuses, majanduses ja spordis toimuvaga.

Koostöös tarkvaraarendusfirmaga Curlify valminud rakenduse eelisteks on täisekraanil vaadeldav tekst ja illustratsioonid, lihtne ülesehitus ja navigatsioon erinevate rubriikide ja uudiste vahel. Lisaks on sisu allalaadimine kiire ning lehekülgede vahetumine silmale mugav.

Postimehe arendus- ja turundusdirektori Jaanus Lillenbergi sõnul on uue rakenduse puhul olulisim muudatus pildikeeles: «Pildid on täisekraani suuruses, mis lubab mobiilis paremini edasi anda emotsioone. Fotod on pigem informatsiooni kandjad ja vähem uudiseid markeerivad ikoonid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles