Õhtul värvub Tamme staadion roosaks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevussündmuse idee autor Karina Kesvatera kannab samasugust roosat särki nagu kõik ta Tartu Tammeka naiskonnakaaslased tänaõhtusel meistriliiga matšil Tallinna Kalevi vastu.
Heategevussündmuse idee autor Karina Kesvatera kannab samasugust roosat särki nagu kõik ta Tartu Tammeka naiskonnakaaslased tänaõhtusel meistriliiga matšil Tallinna Kalevi vastu. Foto: Kristjan Teedema

Täna korraldavad jalgpallinaised heategevussündmuse «Roosa jalgpall», soovides teadvustada rinnavähiteemat. Mängivad Tartu Tam­me­ka ja Tallinna Kalev ning piletitulu läheb Eesti Vähiliidule.

Karina Kesvatera, teie olete selle idee autor ning teie võtsite ühendust ka Eesti Vähiliiduga. Kust see mõte tuli?

Ma õppisin kaks aastat USAs ülikoolis ning seal on rinnavähi teavituskampaania väga populaarne. Iga aasta oktoobris mängisime jalgpalli roosades särkides, et annetustega raha koguda. Korraldasime koguni šõumängu, kus mängisime meie kooli hokimeeskonna vastu – see oli lõbus ja naljakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles