Merivälja teel ähvardas liuväli tekkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merivälja tee ning Mähe tee ristmikul lainetas täna hommikul sõiduteel ning ülekäigurajal vesi. Pärast kella kümmet hakkas tiik vaikselt kokku kuivama, sest Tallinna Vee  töömehed olid asunud avariid kõrvaldama.


Kõige suurem veelomp oli pealtnägijate sõnul Mähe tee ristmiku juures, kus vesi jooksis Merivälja teele üle mõlema sõiduraja. Ka bussipeatuses oli sügav vesi.

Kuna väljas olid miinuskraadid, siis ähvardas libeduse tekkimise oht, mistõttu nii autojuhid kui üle tee minevad jalakäivad pidid olema eriti ettevaatlikud.

Mingil ajal jõudis kohale tänavapuhastusauto, mis puistas vesisele ning jäätuvale asfaldile soola.

ASi Tallinna Vesi pressiesindaja Priit Koff selgitas, et hommikul oli olnud Meriväljal Puki teel kanalisatsiooniummistus ning kaevud hakkasid üle ajama. Kuna Puki tee asub kõrgemal kohal, siis voolaski vesi allapoole otse Merivälja teele.

Tallinna Vee avariibrigaad jõudis Koffi sõnul kohale umbes pool kümme ning kõrvaldas ummistuse. Pärast seda asusid töömehed puhastama ka restkaeve Merivälja teel, kuna need ei võtnud suurt veekogust enam vastu.

«Restkaevud ei kuulu küll meile, vaid Tallinna kommunaalametile, kuid kuna meil on vastav puhastustehnika olemas, siis tegime selle töö ka ära,» ütles Koff.

Pärast restkaevude puhastamist voolas suurem vesi ära. Tänavapuhastusmasin raputas veel täiendavalt soola märgadele kohtadele, et vältida libeduse tekkimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles