Vitsut: Mihkels võib saada mõne muu linnaosa vanemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MUstamäe linnaosa praegune vanem Kalle Mihkels.
MUstamäe linnaosa praegune vanem Kalle Mihkels. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus

Tallinna linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti sõnul võib Mustamäe praegune linnaosavanem Kalle Mihkels saada mõne teise linnaosavanema koha, aga midagi konkreetset ei ole veel paika pandud. Selge on vaid see, et sotsiaaldemokraadid saavad endale Mustamäe linnaosavanema koha.


«Linnavalitsuse süsteemis ei ole veel ühtegi inimest, kes oleks juba oma kohal,» kinnitas Vitsut. «Kes läheb ja kes tuleb, selles osas ei ole veel midagi kindlat.»

Ta lisas, et peale Mihkelsi tulevase koha ei ole ka see kindel, et just Taavi Aas saab oma abilinnapea kohast vabaks ning tema toolile istub sotsiaaldemokraat Jüri Pihl, nagu meedias on spekuleeritud.

Vitsut ütles, et tõenäoliselt vaadatakse erinevate abilinnapeade haldusalad üle ning mõned muudatused võivad seal ette tulla.

Aasa tuleviku kohta ei soovinud Vitsut midagi konkreetsemat ütelda, kuna tema küsimust ei ole veel arutatud.

Abilinnapeade kohtade täitmine konkreetsete inimestega peab selgeks saama järgmise nädala neljapäevaks, kui linnavolikogu hakkab linnapead valima ning linnapea peab linnavalitsuse koosseisu esitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles