Juudi kooli direktor lahkus ametist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Golomb lahkus Juudi kooli direktori ametist tänavu novembris.
Samuel Golomb lahkus Juudi kooli direktori ametist tänavu novembris. Foto: Teet Suur

Tuntud

show

-mees ja ajakirjanik Samuel Golomb palus ennast vabastada Tallinna Juudi kooli direktori ametist.


«Tuli teha mitte just väga meeldiv otsus ja vabastada Tallinna Juudi kooli direktor Samuel Golomb ametist tema enda soovil, kuigi me ta alles septembris ametisse määrasime. Välja on kuulutatud uus konkurss ja ma usun, et me leiame Juudi koolile väärika juhi,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Golomb ütles Postimees.ee'le, et lahkus ametist terviseprobleemide tõttu. «Koolidirektori amet oli väga huvitav ja põnev, aga ma olen ikkagi juba 16 aastat krooniline haige ja ilmselt hindasin ennast sellele tööle asudes üle,» lausus Golomb. Ta lisas, et on ka praegu haiguslehel ja ilmselt peab veel paariks kuuks haiguslehele jääma, nii et pidi kahetsusega direktoriametist loobuma.

Tallinna Juudi kooli eelmine direktor Mihhail Beilinson sai tänavu suvel surma traagilises õnnetuses, kui ta kukkus Naissaarel alla sõjaaegse kahuripatarei ligi kaheksa meetri kõrguse betoonehitise otsast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles