KUKU raadio toodab kahjumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti raadiojaamadele raskel ajal jätkavad kalli infoprogrammi pakkumist kuulajatele riigiraadiod ja Trio Gruppi kuuluv KUKU raadio, kirjutab Eesti Päevaleht.

«Soomes, nagu ka Eestis ei ole sellel aastal ükski raadioid omav ettevõte kasumis, ehkki on mitmeid kasumiga töötavaid jaamu,» ütles Trio Grupi suurima omaniku, Metromedia International Group Inc raadiote direktor Christo Grozev. KUKU Raadio omanikud on otsustanud jaama siiski mitte sulgeda ega orientatsiooni muuta. Piirdutakse vaid töö efektiivsemaks muutmisega ja juhtide väitel inimesi koondada pole tulnud. Eesti Televisiooni reklaamidirektori Rivo Saarna sõnul on KUKU Raadiolt ebareaalne oodata kasumit, kuna tegemist on kalli juturaadioga, mis püüdes võistelda avalik-õigusliku ringhäälinguga ei saa tuua omanikele kasumit. «KUKU formaat on kantud tugevast kinnisideest, et ka erakanal suudab konkureerida avalik-õiguslikku raadiojaamaga, mitte majanduslikest arvestustest», lisas ta. Raadio 2 peatoimetaja Urmas Leinfeld ütles, et hoolimata jutusaadete suurest maksumusest on nende raadios viimase aasta jooksul muusika osakaal programmis kahanenud 75 protsendilt 65-le protsendile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles