Tallinn ja Kiili vald sõlmisid halduslepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš
Deniss Boroditš Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ja Kiili vallavanem Vambo Kaal allkirjastasid halduslepingu, millega sätestati ühisveevärgi ja kanalisatsiooniteenuste kasutamise tingimused, täitmisele kuuluvad õigusaktid ning teenuste hinnad.


Boroditši sõnul on kõikide Tallinna naaberomavalitsuste haldusterritooriumil paiknevad ühisveevärgi ja kanalisatsiooni võrgud ühendatud või ühendatakse lähitulevikus Tallinna ühisveevärgi ja kanalisatsiooniga.

Halduslepingu järgi kehtestavad omavalitsused oma vee-ettevõtja tegevuspiirkonnas kõik seaduse nõuetest tulenevad õigusaktid nagu liitumislepingute tingimused, teenuste hinnad ja kasutamistingimused. Nõuete täitmise üle peab järelevalvet vee-ettevõtja.

Tallinnale ega linna ühisveevärgi ja kanalisatsiooniteenuste tarbijatele ei teki Tallinna ja selle naabervaldade ühisveevärgi ja kanalisatsiooni liitmisega täiendavaid kohustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles