Ettevõtted kingivad lastekodudele arvuteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe vahendusel toimuv heategevuskampaania «Edukad ettevõtted aitavad Eesti lastekodulapsi» toob seitsme lastekodu kasvandikele arvuteid ja spordivarustust.

Novembri keskpaigas alguse saanud heategevuskampaania käigus on Postimees juba kogunud ligi 200 000 krooni, mille eest soetatakse vajalikke esemeid.

Postimehe peatoimetaja Urmas Klaas ja Eesti Lastefondi juhataja Sirje Grossmann-Loot sõlmisid teisipäeval lastekodulaste abistamiseks koostöölepe, mille järgi saavad lastekodud kogunenud summa eest valida just neile vaja minevat abi.

«Otsustasime, et rahatoetust selle kampaania käigus ei anna, sest raha on alati vähe ja asjad pakuvad rohkem,» selgitas Klaas.

Seitsmest lastekodust kolm eelistasid kingitusena arvuteid ja neli spordivahendeid.

«Üllatav, et nad spordivahendeid eelistasid,» tõdes Grossmann-Loot. «Võibolla on põhjus meedias, kes reklaamib aktiivselt spordiüritusi.»

Kui kõik lastekodud saavad spordivarustuse, võivad nad korraldada omavahel võistlusi.

Kuna algselt jõuluüritusena kavandatud heategevuskampaania oli edukas, siis jätkavad korraldajad rahakogumist ka pärast jõule ning firmadel on jätkuvalt võimalus lastekodulapsi toetada.

Lastekodulapsi toetanud firmade nimed avaldatakse Postimehes.

PM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles