Ministeeriumid hoiavad tänavu jõulupidudelt kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal ministeeriumiametnikud lookas laudadega jõulupidusid ei pea.
Sel aastal ministeeriumiametnikud lookas laudadega jõulupidusid ei pea. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui eelmisel aastal kulus ministeeriumiametnike pidudele sadu tuhandeid kroone, siis tänavu tuleb neil peo jaoks ise õlg alla panna või jääb see üldse ära.

Kaitseministeeriumi pressiesindaja Peeter Kuimet ütles resoluutselt, et ministeeriumi korraldamisel ja rahastamisel mingit jõulu- ega aastalõpupidu ei tule, kirjutab Õhtuleht.

Põllumajandusministeeriumi jõulupeo toimumine on praegu veel lahtine, sama vastati justiitsministeeriumist, välisministeeriumist ja kultuuriministeeriumist.

Sotsiaalministeerium korraldab napi eelarvega peo vaid oma töötajate lastele ning rahandusministeerium kutsub sel korral töötajad vaid ametlikule aastakoosolekule ennelõunasel ajal.

Haridus- ja teadusministeerium peab peo jõulupühade eelsel nädalal ministeeriumi saalis ja kulutuste katmiseks võetakse osavõtutasu. Osalejate raha eest korraldavad peod ka majandus- ja kommunikatsiooniministeerium - vabaõhumuuseumis - ning siseministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles