Viimsi uus vallavalitsus astus ametisse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Haldo Oravas ja abivallavanem Urve Palo.
Vallavanem Haldo Oravas ja abivallavanem Urve Palo. Foto: Viimsi vallavalitsus.

Eile kinnitas Viimsi vallavolikogu ametisse uue vallavalitsuse, kus vallavanemana jätkab Haldo Oravas.


Abivallavanemad on Rein Madissoon, Urve Palo ja Endel Lepik ning vallavalitsuse liige Tähve Milt. Volikogu istungil kinnitati ka eelarve- ja arengukomisjon, mida hakkab juhtima Aivar Sõerd - ning revisjonikomisjon.

«Seni tublilt töötanud vallavalitsus saab olulist tuge ja täiendust. Üle seitsme aasta on vallavalitsuses tunda jälle hoolitsevat naisekätt - seda just tundlikes sotsiaal- ja haridusvaldkonna asjades. Urve Palo on selleks tööks just õige inimene. Uus vallavalitsus on asunud tööle ning esimene istung on juba teisipäeval. Esimene tõsisem arutelu on seotud valla 2010. aasta eelarvega,» ütles Oravas.

Vallavalitsuses jätkab valla senine rahandusameti juhataja Tähve Milt, kelle vastutada jäävad valla eelarve ja muud rahandusküsimused, lisaks investeeringud ning arendus- ja rahandusameti koordineerimine. Uues valdkonnas - saared, sadamad, kommunaalmajandus, infrastruktuur ning kinnisvara - jätkab abivallavanem Endel Lepik. Pikka aega volikogus töötanud ning viimased neli aastat keskkonnakomisjoni juhtinud Rein Madissoon asub samuti tööle abivallavanemana, vastutades maa-, planeerimis-, keskkonna- ja muinsuskaitse valdkondade eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles