Muhulase maja vibratsioonitasemega kõik korras

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Kuivastu sadamale
Vaade Kuivastu sadamale Foto: Raigo Pajula

Kuivastu maantee ääres elava Kalju Kepi majale tehtud vibratsiooniuuringu esialgsete tulemuste järgi on vibreerimistase normaalne.

25. juunil Muhus mõõtmas käinud insener Eerik Peeker ütles, et on mitte millegi uurimiseks kulutatud aja pärast pahane, kirjutab Oma Saar.

«See on Kalju Kepi fantaasia, et seal nii väga väriseb,» kommenteeris Peeker. Tema sõnul esitatakse ametlik aruanne mõõtmistulemustega kahe nädala pärast.

Veel eile polnud muhulane Kalju Kepp tulemustest midagi kuulnud, kuid ütles, et Peeker mõõtis vibratsioonitaset valel päeval, kuna jaanipäeva ajal oli küll palju autosid, kuid enamasti need lihtsalt ootasid järjekorras.

«No ja suuri veoautosid polnud ju sel ajal üldse,» selgitas Kepp.

Kepp on enda sõnul juba kokku leppinud uue mõõtmise. Kuna vibratsioonitase tema hinnangul ametnikele ei loe, tullakse Tallinna Tervisekaitseametist mõõtma ka mürataset. Täpset aega ei osanud Kepp eile veel öelda.

Kepi sõnul on tal Saarte Teedevalitsusega kokku lepitud, et kui müratase ületab normaalse piiri, tasub uuringu teedevalitsus. Alles pärast mürataseme mõõtmist saab Kepi sõnul mõelda, kuidas edasi tegutseda.

Loe samal teemal! Muhulane tahab riigilt uut maja 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles