Estonia nõuab peresooduspileti tarvis lapse sünnitunnistust

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia turupäev, kus traditsiooniliselt saab ka soodushinnaga teatripileteid.
Estonia turupäev, kus traditsiooniliselt saab ka soodushinnaga teatripileteid. Foto: Peeter Langovits

Estonia teatris käinud pere küsis kassast pileteid ostes väljakuulutatud 50-protsendilist peresoodustust, mispeale teatati, et ostja peab esitama iga lapse sünnitunnistuse või äärmisel juhul nende koopiad.


Põnnidega lasteetendusele minna tahtnud pereema oli sünnitunnistuste nõudest sedavõrd jahmunud, et jalutas kassa juurest lihtsalt minema, kirjutab Õhtuleht.

«Kui tahate peresoodustust, siis kindlasti (peab esitama dokumendid),» teatas teatri turundusjuht Ülla Veerg. «See on ju täitsa loomulik, et kui teater teeb kindlale vähekindlustatud rühmale soodustusi, siis peame kindlad olema, et neid kasutavad just nimelt need grupid.»

Teater põhjendas soodustust tõestava dokumendi nõudmist asjaoluga, et alates viiest inimesest kehtiv 50-protsendiline soodustus on päris suur ja teater ei taha, et seda ära kasutatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles