Galerii: isadepäeva perepeol Paides sai katsuda relvi ja süüa sõdurisuppi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 8. novembril Paide spordihallis jõustruktuuride korraldatud tasuta heategevusliku perepeol “«Kõikide laste isadepäev”» osales üle paari tuhande külastaja.

„«Isadepäevaüritus läks igati korda ja oli osavõtjate rohke, ainuüksi laste võistlustel oli üle tuhande osavõtja”,» ütles ürituse peakorraldaja kapten Tõnu Noorits, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Korraldajad tutvustasid oma organisatsioone tehnika, relvastuse ja varustuse näitustel. Külastajatele pakuti võimalust osaleda erinevatel temaatilistel võistlustel. Külastajaile pakuti ka sõdurisuppi.

Korraldajate kutsel osalesid perepeol ka 130 last ümbruskonna lastekodudest ja nende kasvatajad. Lastekodulapsi saatsid piirivalvekadetid aidates neid üritusel orienteeruda ja võistlustel osaleda. Korraldajad tagasid lastekodulaste transpordi ja toitlustuse ning iga laps sai päeva lõpetuseks kaasa kingipaki.

Perepeol esinesid kaitseväe-, politsei- ja piirivalveorkestrid, ansambel Traffic, kantritantsutrupp Kõrberoosid, võimlemisklubi Hotsport, mudilaskoor Siisike. Võitluskunsti demonstreeris Budoklubi. Päeva juhtis kõigi laste sõber Venno Loosaar.

Kaheksanda „Kõigi laste isadepäeva“ korraldasid kaitsevägi, siseministeerium, politsei, piirivalve, päästeamet, kaitseliit, noorkotkad, kodutütred ja naiskodukaitse ning G4S. Varem on “kõikide laste isadepäeva” korraldatud Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles