Postimees.ee’d saab lugeda ka infokioskis

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERD infokiosk
ERD infokiosk Foto: Helin Loik/Arvutimaailm

Postimees alustas koostööd ERD Estoniaga, mille tulemusel saavad kõik tallinlased ja pealinna külalised lugeda Postimees.ee uudiseid ka elektroonilistest infokioskitest ehk avalikesse kohtadesse välja pandud puutetundliku ekraaniga arvutitest.

Infokioskid asuvad Tallink City hotellis, Viru hotellis, kaubamajas, Stockmannis ning linnatänavatel (Mere pst., Nunne tn ja Kullasepa).

Tänu Postimehe ja ERD Estonia koostööle jõuab kasutaja lihtsalt ja mugavalt uudiseid lugema. ERD infokioski avalehel on alati esitatud kolme kõige värskema uudisloo paar esimest rida, millele vajutades viib süsteem kasutaja Postimees.ee leheküljele, kus ta saab oma teadmistejanu kustutada.

ERD Estonia tarkvara on nüüd kokku 12 infokioskis üle Tallinna. Äsja lisandusid juba olemasolevatele veel viis lennujaama infokioskit, kuhu sisestati ERD turismiinfo.

Neid kioske haldas Postimees juba mõnda aega enne koostööd ning need oli mõeldud Postimehe uudiste lugemiseks ja tasuta interneti kasutamiseks.

Uute infokioskite paigaldamisel koostöö jätkub ning nii Postimees.ee kui ka ERD Estonia info saab olema neis kioskites esitatud.

ERD Estonia on juba kaks aastat aktiivselt arendanud elektrooniliste infokioskite tarkvara, mille põhieesmärk on avaldada turistiinfot. Sama ettevõte oli ka esimene Eestis, kes tõi infokioskid linnatänavatele, et igaühel oleks võimalik kasutada tasuta internetti, helistada tasuta erinevatesse firmadesse (näiteks tellida takso) ning hankida mugavalt infot Tallinna restoranide, autorentide, hotellide ja muude asutuste kohta.

ERD Estonia pakub teavet erinevates keeltes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles