Tai ja Argentiina suursaadikud annavad üle volikirjad

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tai Kuningriigi uus suursaadik Eestis Poksak Nilubol ja Argentiina uus suursaadik Eestis Alfredo Corti annavad homme president Lennart Merile üle oma volikirjad.

Tai suursaadik Poksak Nilubol resideerib Stockholmis ja Argentiina suursaadik Alfredo Corti Helsingis. Poksak Nilubol (57) on lõpetanud õigusteaduskonna Poitiers'i Ülikoolis Prantsusmaal. Diplomaatilisel tööl on ta alates 1975. aastast, mil asus tööle Tai välisministeeriumis. Suursaadik Nilubol on viibinud välislähetuses Hanois, Brüsselis ja Pariisis. Aastatel 1994-1998 oli ta Tai suursaadik Myanmaris. Enne suursaadikuks nimetamist Rootsi 2000. aastal töötas Nilubol Tai välisministeeriumi Lõuna-Aasia, Lähis-Ida ja Aafrika osakonna peadirektorina. Alfredo Corti (57) on lõpetanud Universidad Catolica Argentina õigusteaduse alal. Diplomaatilisel tööl on suursaadik Corti alates 1969. aastast, mil ta asus tööle Argentiina välisministeeriumisse. Corti on olnud välislähetuses Argentiina esindustes Pariisis UNESCO juures, New Yorgis ÜRO juures, Taanis ja Sveitsis. Enne suursaadikuks nimetamist Soome 2001. aastal töötas Corti Argentiina välisministeeriumi asekantslerina. Ta valdab hispaania, inglise, prantsuse ja itaalia keelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles