Jüri Kõre: live. Iive. Iive. 42 aastat hiljem

, Tartu volikogu IRLi fraktsiooni esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle paarikümne osavõtjaga iibe-vestlusringi kajastus hõivas terve lehekülje ja osa veel teistki 1967. aasta 18. aprilli Edasis. Siit sai alguse üle kahe aasta kestnud mõttevahetus eesti rahva väärtuste ja kestmise üle.
Üle paarikümne osavõtjaga iibe-vestlusringi kajastus hõivas terve lehekülje ja osa veel teistki 1967. aasta 18. aprilli Edasis. Siit sai alguse üle kahe aasta kestnud mõttevahetus eesti rahva väärtuste ja kestmise üle. Foto: TPM

Silmapaistvate ajakirjanduslike tööde eest antakse autoritele eri masti autasusid. Kuid on ka selliseid kirjutisi, mille eest preemiaid ei saa, aga mis ometigi muudavad inimesi ja ühiskonda.


Nüüd juba rohkem kui kaks kümnendit tagasi oli selliseks artikliks 26.09.1987 Edasis ilmunud nelja mehe ettepanek: kogu Eesti NSV täielikule isemajandamisele. Üle nelja kümnendi tagasi oli samalaadse tähendusega samas lehes 18.04.1967 ilmunud kokkuvõte pealkirja «Iive.Iive.Iive» all peetud vestlusringist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles