Volikogu revisjonikomisjoni juht jäi valimata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu istung.
Tallinna linnavolikogu istung. Foto: Liis Treimann.

Tallinna linnavolikogu otsustas oma tänasel istungil moodustada kümme komisjoni ning valis nendele ka esimehed.


Täitmata jäi vaid traditsiooniliselt opositsiooni käes olnud revisjonikomisjoni esimehe koht.

Nimelt pakkus IRLi fraktsioon sellesse ametisse fraktsiooni esimehe Indrek Raudse. Nii keskerakondlased kui sotsid aga pakkusid revisjonikomisjoni esimeheks IRLi fraktsiooni liiget Nikolai Stelmachi.

Stelmach taandas oma kandidatuuri ning soovitas enda asemele Raudset. Paraku hääletas volikogu 23 poolt- ja 49 vastuhäälega Raudse kandidatuuri maha ning revisjonikomisjoni esimehe valimine lükkus järgmisele volikogu istungile.

Teiste komisjonide esimeeste kohad jagasid koalitsioonipartnerid omavahel probleemideta ära. Haridus- ja kultuurikomisjoni hakkab juhtima Tarmo Lausing (KE), keskkonnakomisjoni Andres Kollist (KE), korrakaitsekomisjoni Andres Anvelt (SDE).

Linnamajanduskomisjoni esimeheks sai Anu Hallik-Jürgenstein (KE), linnavarakomisjoni esimeheks Jaak Juske (SDE), rahanduskomisjoni esimeheks volikogu esimees Toomas Vitsut (KE), sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimeheks Kadi Pärnits (SDE), tarbijakaitsekomisjoni juhiks Juri Poljakov (KE) ning õiguskomisjoni esimeheks Margarita Tšernogorova (KE).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles