Parklast väljunud auto sõitis ette ekskavaatorile

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Pärnus.
Liiklusõnnetus Pärnus. Foto: Annika Jaanus/Pärnu Postimees

Eile kell 14.35 sõitis Pärnus Port Arturi parklast väljuv sõiduauto Ford Mondeo ette Port Artur 2 juurest tankla poole liikunud ekskavaatorile.

Liiklusõnnetuse pealtnägija, Europark Estonia parkimiskontrolör Annika Jaanus oli just ühele mehele parkimispiletit müümas, kui sõiduauto kopale ette sõitis, kirjutas

Pärnu Postimees

.

«Käis üks purakas. Nägin, kuidas naisterahvas kõrvalistmele lendas. Siis tõmbas noormees, kellele parkimispileti müüsin, kõrvalistuja ukse lahti ja aitas naise välja,» rääkis Jaanus.

Auto roolis olnud ligi 30-aastane pikkade tumedate juustega naine tuli autost välja ja istus äärekivi peale.

«Hiljem hakkas ta üle keha värisema,» kirjeldas Jaanus. «Kutsusin politsei, sidusime naise käe kinni. Haav ei olnud sügav, vasaku käe pindmine vigastus, aga tilkuv veri oleks võinud püksid ära rikkuda.»

Jaanuse arvates on avariisse sattunud naine õnnesärgis sündinud, sest asi võinuks lõppeda tunduvalt hullemini.

Sündmuskohal viibinud politseinike väitel põhjustas õnnetuse autojuht, kes ei lasknud mööda teel liikunud ekskavaatorit. Et kontrollida liiklusõnnetusse sattunud inimeste tervislikku seisundit, tuli kohale kiirabi.

Politsei kinnitusel olid mõlemad juhid õnnetuse hetkel kained.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles