Hiinlased tulevad EBS-i õppima

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Estonian Business School (EBS) avab rahvusvahelise ärijuhtimise magistriprogrammi hiina noortele, homsest alustavad kaheaastase programmi raames õpinguid 14 Tianjinist pärit hiina noort.

Juulil keskel tuleb Tallinnasse õppima veel 18 magistranti Jinanist. Tulevased EBSi tudengid on enamuses pärit Hiina ühest kõige kiiremini arenenud piirkonnast 86 miljonilisest Shandongi provintsist ja omavad esimest kõrgharidust, teatas EBS. Mitmetel neist on juhina töötamise kogemus või on töötanud kõrgemapalgaliste spetsialistidena rahvusvahelistes ettevõtetes Hiinas. Spetsiaalselt hiinlastele loodud rahvusvahelise ärijuhtimise 2 aastase magistriprogrammi eesmärgiks on anda juba Hiinas kõrghariduse omandanud spetsialistidele rahvusvaheliselt konkurentsivõimeline juhtimisalane haridus. EBSi prorektori ja Hiina programmi kuraatori Endel Laanvee sõnul sai EBSi ja Hiina ühisprojekt alguse eelmise aasta mais, kui ülikooli kutsel oli Tallinnas Hiina RV Shandongi provintsi haridusdelegatsioon. Laanvee sõnul planeerib EBS oma filiaali ja Eesti ettevõtjaid ning nende huve teeniva Eesti Instituudi avamist Shandongi provintsi pealinnas Jinanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles