Lühidalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV 3 nõuab ETV-lt kohtuga raha

Eratelejaam TV 3 otsustas minna kohtusse, et nõuda Eesti Televisioonilt (ETV) välja ettemaksuna tasutud reklaamist loobumise tasu 1,5 miljonit krooni.

Tallinna ringkonnakohus otsustas reedel, et ETV peab maksma Kanal 2-le tagasi ligikaudu 1,5 miljonit krooni, mille Kanal 2 maksis ETV-le reklaamist loobumise eest kaks aastat tagasi.

1999. aasta mais katkestas ETV väidetavat lepingurikkumist põhjuseks tuues erakanalitega sõlmitud reklaamist loobumise lepingu ning alustas taas reklaamimüüki, tagastamata samas erakanalitele reklaamikompensatsiooni. (BNS)

Haridusministeerium peab riigikontrolli väiteid valeks

Haridusministeerium süüdistab riigikontrolli valeteabe edastamises ja kinnitab, et õpikute hankimisel pole selliseid probleeme, nagu riigikontroll eile auditeerimistulemuste põhjal teatas.

Riigikontroll teatas, et pole kindel õpiku käsikirju kinnitavate ainenõukogude sõltumatuses.

«Ei saa nõustuda riigikontrolli väitega, et kui õpiku autor kuulub ainenõukogusse, on paralleelõpiku väljaandmine raskendatud,» teatas haridusministeeriumi pressiesindaja.

Riigikontroll juhtis tähelepanu sellele, et kuigi haridusminister on kehtestanud õpikutele piirhinna, ei kontrolli ministeerium, kas piirhinnast ka kinni peetakse, ning õpikute keskmine hind on pidevalt tõusnud. (BNS)

Spordimuuseumi direktoriks sai Mati Tolmoff

Kultuuriminister Signe Kivi kinnitas eile Eesti Spordimuuseumi direktoriks 13 kandideerija seast Mati Tolmoffi, kes sai kolmeaastase töölepingu.

1957. aastal sündinud Tolmoff on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ning täiendanud end juhtimise ja meeskonnatöö alal. Eelmisest aastast töötas ta Tartu vee- ja tervisekeskuses ehituse projektijuhina. (BNS)

Savi: HIV levik vajab erakorralist sekkumist

Riigikogu esimees Toomas Savi ütles eilsel kohtumisel aidsiennetuskeskuse juhataja Nelli Kalikovaga, et HI-viiruse praegune levik nõuab erakorralist sekkumist.

Aidsi leviku tõkestamist arutanud Savi ja Kalikova märkisid, et tõhusad tõrjeprogrammid võimaldavad hoida HI-viiruse kasvu narkomaanide seas epideemiatasemest allpool ning vältida selle laiemat levikut.

Reformierakonna presidendikandidaat Toomas Savi nimetas vastutustundetuks Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimehe Toomas Vilosiuse arvamusavaldust, milles viimane taunis aidsitõrjetöö vajalikkust. Savi sõnul on ta absoluutselt vastupidisel arvamusel. (ETA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles