Surnud kajakas võib tuua noortele kaela uurimise

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajakad.
Kajakad. Foto: AFP / Scanpix

Internetti ülesriputatud fotod surnud kajakaga poseerivatest noorukitest võivad kaasa tuua kriminaaluurimise, et selgitada, kas noored võisid Pärnus kajaka õhupüssist surnuks lasta.


Fotoalbum.ee koduleheküljel seisid veel eile üleval fotod, kus kaks neiut poseerivad optilise sihikuga õhupüssiga, ning hilisematel fotodel on näha auklikuks tulistatud purke ja pudelit ning kajakat, kellel tiiva all vereplekk, kirjeldab SL Õhtuleht.

Kaks lõbusas tujus neiut hoiavad ühel pildil lindu tiivast ja näitavad teda justkui trofeed.

Ühe asjaosaliste Heleni sõnul lasti üritusel purke ja pudeleid, kuid kindlasti mitte kajakat, kelle surnukeha olevat leitud vees hulpimas.

«Kui lindu õhupüssist lasti, on see kindlasti kriminaalkorras karistatav tegu, ja kui on teada teo toimepanijad, tuleks sellest kohe politseile teatada,» ütles Eesti Loomakaitse Seltsi (ELS) projektijuht Liivi Kassihhin, nimetades võimalikku laskmist jõhkraks loomapiinamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles