Kurtna Vembu-Tembumaa kogub hoogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kurtnas endise linnukasvatuse territooriumil juuni alguses avatud kogupere lõbustuspargi Vembu-Tembumaa päevane külastajate arv varieerub sajast kahesajani.

Külalistele on avatud kardirajad, autodroom, krossirajad, samuti liikluslinnak, lastebasseinid, elektriautod, krossimootorrattad, Play Station mängud ja vesiliumäed. Metsiku lääne stiilis mängude jaoks on ehitatud terve indiaaniküla. Lõbustuspargi personalijuht Lea Mangulson ütles, et kõige populaarsemateks atraktsioonideks on külastajate seas kujunenud kartautod, batuudid, Tarzani rada ning mänguautomaadid. Pargis on ka eelsoojendatud veega väliujula, samuti suur saun. Päevapiletid on kuni juuli lõpuni saadaval soodushinnaga - 99 krooni, alates augustist on hind 175 krooni. Kõige väiksemad lapsed saavad sisse tasuta. Kehakinnitust saavad külalised Vemburgeri restoranis. Puhkepargis on ka väligrill, kus võib küpsetada nii kohapealt ostetud kui ka kaasa võetud lihakraami. Ka piknikukorvi võib ise kaasa võtta. Juuni alguses avatud meelelahutuspark põhineb Eesti-Soome ühiskapitalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles