Tussuke - kui viiuldaja Camille Camille (hiljem lihtsalt Camille), kodanikunimega Imbi endine abikaasa Auris Rätsep teatas ajakirjanduse vahendusel, et kutsub naist hellitavalt Tussukeseks, pani see avaldus nii mõnegi inimese muigama. Pole hullu, Auris lisas, et kass kannab neil nime Nussuke. Tussuke Tussukeseks ja Nussuke Nussukeseks, aga kas poleks mõtet olnud enne natuke mõelda, kui kogu ilmale veidratest hüüdnimedest pajatada?
Tussuke - kui viiuldaja Camille Camille (hiljem lihtsalt Camille), kodanikunimega Imbi endine abikaasa Auris Rätsep teatas ajakirjanduse vahendusel, et kutsub naist hellitavalt Tussukeseks, pani see avaldus nii mõnegi inimese muigama. Pole hullu, Auris lisas, et kass kannab neil nime Nussuke. Tussuke Tussukeseks ja Nussuke Nussukeseks, aga kas poleks mõtet olnud enne natuke mõelda, kui kogu ilmale veidratest hüüdnimedest pajatada? Foto: Vennaskond

Teade legendaarse punkansambli Vennaskond ühe asutaja, kitarrist Teet Tibari surmast osutus ennatlikuks, teatas Vennaskonna eestvedaja Tõny Trubetsky meediaväljaannetele.



Kommentaarid
Copy