TV3: KMA Tallinna kesklinna büroo kolib lukspindadele

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajal, mil riigiasutustel tuleb oma kulusid märkimisväärselt koomale tõmmata, valmistub Kodakondsus- ja Migratsiooniamet kolima oma kesklinna teenindusbürood südalinna lukspindadele.

Esimeseks põhjuseks, miks igati korralikest ruumidest Foorumi ostukeskusesse kolitakse, toob amet kitsa trepi, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

«Oma põhitegevuses me peame lähtuma kliendi huvidest ja tagasiside klientidelt on see, et ebamugav on Lastekodu tänava büroos liikuda,» rääkis KMA pressiesindaja Maimo-Lii Paloveer.

Lastekodu tänava büroo kliendid tunnistasid täna uudistesaatele, et ruumid võiksid olla esinduslikumad ja konditsioneeritud, kuid asukoha või ligipääsetavuse kohta kellelgi midagi ette heita ei olnud.

Kinnisvaraspetsialist Peep Sooman julgeb arvata, et võrreldes Lastekodu tänava ruumidega, maksab riik uues hoones vähemalt kahekordset rendihinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles