Helsingi ja Tallinna ühine e-pileti süsteem on valmimas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti reklaam Helsingis.
Eesti reklaam Helsingis. Foto: Peeter Langovits.

Euregio Helsingi-Tallinna tegevjuhi Merle Kriguli kinnitusel on kahe linna ühine mobiilteenuste pakett lähedal lahendusele.


«Meie hea sõber EMTst ütleb, et neil on lahendus olemas ning nüüd on vaja soomlasi veenda, et see on väga hea lahendus,» rääkis Krigul ETV saates «Terevisioon», vahendas

ERRi uudisteportaal

.

Tema sõnul tähendaks ühine mobiilteenuste pakett, et nii Helsingis kui Tallinnas ning nende ümbruskondade valdades oleks selle abil võimalik osta pileteid, käia muuseumis, kuulata linnaekskursioonil lugusid ja teha paljusid muid asju.

Samuti tegeleb Euregio hetkel kahe linna vahelise infrastruktuuri parandamisega, mis tähendab seda, et tulevikus võib linnade vahel hakata sõitma rongipraam ning maha pole maetud ka tunneli mõtet.

Kolmandaks on Euregio algatanud digiteenuste projekti, mille eesmärgiks on võtta kasutusele Tallinna ja Helsingi loodavad televisioonid nende inimeste jaoks, kes ei kasuta arvutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles