Loomapiinaja tabamiseni viiva vihje eest antakse 10 000 krooni

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassipoeg elas lõikuse ilusti üle ning kosub jõudsalt.
Kassipoeg elas lõikuse ilusti üle ning kosub jõudsalt. Foto: Reporter.ee

Tallinnas Mustamäel Vilde tee 57 lähedal tegutseb sadist, kes õmbles abitu kassipoja niidi ja nõelaga läbi ning lõpuks üritas kassikest üles puua. Soome loomakaitseorganisatsioon on välja pannud 10 000 krooni vihje eest, mis viib sadisti tabamiseni.

«Ma ei tea mitte ühtegi teist riiki, kus selliseid tegusid tehakse,» rääkis Reporter.ee'le Katariina Vallin Pelastetaan Koirat RYst. «Panime välja vaevatasu 10 000 krooni, mille tahame anda sellele inimesele, kes aitab leida selle jõhkra teo tegija.»

Vihjeid saab jätta telefonile 52 67 117 või saata aadressile info@loomakaitse.ee .

Eesti Loomakaitse Selts tegi politseile avalduse kriminaalasja algatamiseks.

Psühhiaater Jüri Enneti sõnul ei ole taolised sadistid ainult loomadele ohtlikud.

«See on raskelt haige inimene. Tema isiksus on rängalt vigane ja sassis, vajab korrigeerimist,» rääkis Ennet. «See inimene vajab tõsist abi. Enesekindlus ja eneseusaldus täielikult puudub ja kui ta tavalise suhtlemise tasandil ei oska väljendada, siis leitakse mingi nõrgem objekt, kellest jõud käib üle.»

Kiisu toimetati õnneks kiiresti arsti hoole alla. Nüüd on lõikusest mõni päev möödas ning vapper loomake kosub jõudsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles