Katrin Saksa nõunikuks sai Lisette Kampus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Kampus.
Lisette Kampus. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Alates teisipäevast töötab Tallinna volikogu sotsiaaldemokraadist aseesimehe Katrin Saksa nõunikuna Lisette Kampus.


Kampus on varem töötanud Euroopa Parlamendi saadiku Marianne Mikko assistendina ning sotsiaaldemokraatide büroos nõunikuna. Hiljutistel kohalikel valimistel kandideeris Kampus sotsiaaldemokraatide nimekirjas ning kogus Põhja-Tallinnas 88 häält.

Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni nõunik-abi ametisse linnavolikogus asus pikka aega erakonna avalikke suhteid korraldanud Piret Pert. Tema ametikoht tekkis pärast kohalikke valimisi, kui sotsiaaldemokraadid volikogus oma fraktsiooni moodustasid.

2008. aasta lõpus suurendas linnavõim Tallinna põhimäärust muutes ootamatult fraktsiooni liikmete minimaalset arvu, mille tõttu jäi sotsiaaldemokraatide kolmeliikmeline fraktsioon ilma tööruumist volikogu hoones. Samuti kaotas töö sotside fraktsiooni toonane nõunik Jaak Juske.

Võimukuluaarides räägiti tookord, et seadusemuudatus oligi ette võetud peamiselt linnavõimu jaoks tülikast ja iga asja kohta sõna võtvast Juskest vabanemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles