Linnaosade halduskogud valisid endale esimehed

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maimu Berg.
Maimu Berg. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile valiti Kesklinna halduskogu esimeheks tagasi sotsiaaldemokraat Maimu Berg, uued esimehed valiti ka Haabersti ja Kristiine halduskogudes.


Bergi kandidatuuri toetas 20 kohalviibinud halduskogu liikmest 18. Kesklinna halduskogu esimehe asetäitjaks kinnitati keskerakondlane Maksim Krivorutšenko, keda toetas 14 halduskogu liiget.

Haabersti linnaosa halduskogu valis eile õhtul toimunud koosolekul esimeheks sotsiaaldemokraat Lembit Kolgi, kelle kandidatuuri toetas 15 kohalviibinud halduskogu liikmest 13. Halduskogu esimehe asetäitjaks kinnitati keskerakondlane Juri Poljakov, keda toetas 12 halduskogu liiget.

Kolk on töötanud nii pedagoogi kui karatetreenerina, tema käe all on üles kasvanud palju tuntud ärimehi ja kultuuritegelasi. Samuti on Kolk politseieriüksuse K-komando looja ja selle juht kuni pensionile jäämiseni ning ta on saanud eriüksuse- ja politseialast koolitust seitsmes välisriigis.

Kristiine halduskogu eilsel koosolekul valiti halduskogu esimeheks keskerakondlane ja Tallinna Tööstushariduskeskuse direktor Paul Alekand, kelle poolt hääletas 11 halduskogu liiget 14 kohalolnust. Halduskogu aseesimeheks valiti keskerakondlane Natalia Vaino kaheksa poolthäälega.

Pirita linnaosa halduskogu valis üleeile õhtul toimunud koosolekul esimeheks sotsiaaldemokraadi Barbi Pilvre. Põhja-Tallinna halduskogu juhiks valiti üleeile keskerakondlasest riigikogu liige Vladimir Velman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles